Nationale Diabetes Challenge

Leuk als je meedoet!

Doe mee met de Nationale Diabetes Challenge!

Wandel je 20 weken met me mee om te ervaren wat beweging met je doet?

We gaan wandelen én aandacht besteden aan kracht en balans oefeningen omdat deze erg belangrijk zijn en eigenlijk best eenvoudig in te passen voor, tijdens en/ of na het wandelen.
Je hoeft geen diabetes te hebben om mee te kunnen doen. Veel van ons hebben een hoger risico om diabetes type 2 te ontwikkelen, bijvoorbeeld vanwege een verhoogd gewicht of een verminderde gevoeligheid voor insuline. Of wellicht wil je gewoon samen wandelen voor de gezelligheid of om een stok achter de deur te hebben. Wandelen is een gezond ‘medicijn’ en werkt preventief tegen ziekte!

Je bent welkom!

We starten vanaf 8 mei, iedere woensdag van 12.30 tot uiterlijk 14.00 uur. De start is bij Bureau Leefwijs, Groeneweg 8 in Hem, Gemeente Drechterland. We sluiten de challenge zaterdag 28 september af met een festival met alle groepen van de Nationale Diabetes Challenge in Arnhem.

Het wandelen zullen we opbouwen, dus ook als je nog niet zo goed kan wandelen door welke reden dan ook, ben je van harte welkom! Je zult zien dat je door een fijne, rustige opbouw steeds wat makkelijker en verder zal kunnen zonder dat je lichaam hier heel vermoeid van raakt. Sterker nog, je zal merken dat je lichaam juist sterker en fitter zal worden!
Naast deze ene keer in de week is het aan te raden nog minimaal 1x per week zelf een ommetje te maken zodat je lichaam went aan de belasting en het bewegen.

Geloof mij, je lichaam is je dankbaar!!

Vul het onderstaande formulier in, dan zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

Bureau Leefwijs

info@bureauleefwijs.nl
06- 425 90 589
}
Ik werk niet met vaste openingstijden. Stuur me een bericht of neem telefonisch contact op.
Groeneweg 8
1607 MK Hem

Ben je niet in de gelegenheid te reizen of slecht ter been? Laat het me weten dan kijken we of ik bij je langs kan komen.

Woon je verder weg? Vraag dan naar de mogelijkheden online!

KvK 89264800

Eigen bijdrage

Je betaalt een eigen bijdrage van € 25,- voor deze challenge. Hiervoor ontvang je:

  • 20 weken wandelbegeleiding
  • Extra kracht en balansoefeningen
  • Leefstijladvies
  • Koffie of thee
  • T-shirt Diabetes Challenge
  • Ticket van het eindfestival op 28 september
  • Gezelligheid & Verbinding met mensen uit de buurt

Alleen de reis naar het festival in Arnhem op zaterdag 28 september is niet inbegrepen. Daar vinden we met elkaar en afhankelijk van het aantal deelnemers vast een oplossing voor.

Aangesloten bij: