Leefwijs binnen organisaties

De medewerker als fundament van de organisatie

Vitale en gezonde medewerkers

Uw medewerkers zijn het fundament van uw organisatie. Als zij er, door welke reden dan ook, niet meer zijn onstaan er scheurtjes, wrijving en met een beetje pech stort de boel in elkaar. Daarom is het zo belangrijk om de medewerkers gezond en vitaal te houden. Uiteraard heeft uw personeel hier zelf iets in te doen. Maar steeds meer werkgevers vragen zich af hoe ze kunnen bijdragen aan het welzijn en de gezondheid van hun personeel. Want bestaat er geen gedeelde verantwoordelijkheid in het belang van zowel de werkgever als de medewerker?
Medewerkers die lekker in hun vel zitten, keuzes kunnen maken, zich fit en energiek voelen hebben meer plezier in het werk, presteren beter, zijn beter in het bedenken en uitvoeren van oplossingen en verzuimen minder. 

Door middel van groeps- of individuele coaching/ training worden deelnemers geïnformeerd en geïnspireerd over voeding, beweging, slaap en ontspanning. Ook thema’s als de werk-privé balans, mentale veerkracht, time-management en samenwerking kunnen aan bod komen.

De programma’s worden op maat gemaakt voor de behoefte en ondersteuning van uw medewerkers zowel online als op locatie.

“De medewerker is het fundament van een goedlopende succesvolle organisatie. Als werkgever heb je de verantwoordelijkheid hier zuinig mee om te gaan”

Wat kan Bureau Leefwijs voor uw organisatie betekenen?

Bureau Leefwijs kan op maat gemaakte trainingen, workshops of coaching aanbieden aan medewerkers die gemotiveerd zijn om hun eigen leefstijl onder de loep te nemen. De mogelijkheden zijn gericht op zowel leefstijlgerelateerde, mentale en lichamelijke vraagstukken.

Door mijn brede achtergrond als maatschappelijk werker, gestaltpsychotherapeut en leefstijlcoach ben ik gespecialiseerd in mensenwerk en (gedrags) verandering.
Ik denk graag met u mee hoe we iedereen in uw organisatie met veel plezier en werkethos kunnen behouden!

Ik kijk uit naar ons contact om de mogelijkheden te bespreken.